lott med gamle postkort  gamle brev og postkort  gamle poststempler  gamle postkort  skattekiste med frimerker og brev  gamle posthornmerker  postkortauksjon  gamle mynter  norske skillingsmerker
postkortsamling etter motiv

postkort med
en historie


kartongkort /
kunstkort


priseksempler

ofte stilte spørsmål
F.A.Q.


linker

fotosidene

Auksjonskataloger.

gamle postkort auksjonskataloger

Avdelingen med gamle postkort inngår som en del i katalogene for våre internasjonale frimerkeauksjoner. Det er mange sider med postkort i hver katalog, og det er mange illustrasjoner, alle i farger.

Her finner du internettversjonen av postkortavdelingen i noen av  auksjonskatalogene våre!

Her finner du noen av resultatlistene for postkortavdelingen fra tidligere auksjoner.

Auksjonskatalogene utgjør veldig flotte oppslagsverk mht. hva som er solgt av postkort. Du vil lett kunne finne resultatlistene fra mange år tilbake for å sjekke ethvert salgsresultat. Listene ligger lett tilgjengelig på denne siden!

Vi legger ut auksjonskatalogene som pdf-filer på nettet ca 3 uker før en auksjon. I tillegg trykker vi en katalog som har et sideantall varierende mellom 150 og 200. Disse katalogene har, til vår store glede, blitt et samleområde i seg selv.
Vi har laget en abonnementsordning for deg som ikke er aktiv auksjonskunde men som ønsker å følge med.
Et abonnement koster inntil videre kr 220,- og vil dekke 3 kataloger med resultatlister (det blir for kommende 1 1/2 år, da vi har 2 auksjoner i året). Det er vesentlig mindre enn det det koster oss i trykkeomkostninger og porto. Abonnement kan tegnes fortløpende og følger ikke kalenderåret. Beløpet kan settes inn på konto 1600 49 59 144 eller betales kontant.


frimerkeauksjonskatalog
Auksjonskatalog nr 68, 30. april 2005.

Har du ikke tidligere mottatt katalog fra oss?
- Om du synes at du fortjener et gratis prøveeksemplar av kommende auksjonskatalog, bør du begrunne det og oppgi samleområder. En slik bestilling kan du gjøre her. Av hensyn til betalende abonnenter, kan vi dessverre ikke sende ut gratis katalog til ikke-aktive som tidligere har mottatt et gratis prøveeksemplar.

Du kan laste ned auksjonskatalogen som en pdf-fil fra nettsidene våre.

postkortauksjon
En av sidene fra postkortavdelingen i auksjonskatalog nr 75.
 
Postkortavdelingen i auksjonskatalogen kan
lastes ned på din maskin
som en pdf-fil.

Sist oppdatert  24. 4. 2016.         Kjell Germeten A/S.            Webdesign:  Kjell Germeten ©