lott med gamle postkort  gamle brev og postkort  gamle poststempler  gamle postkort  skattekiste med frimerker og brev  gamle posthornmerker  postkortauksjon  gamle mynter  norske skillingsmerker
postkortsamling etter motiv

postkort med
en historie


kartongkort /
kunstkort


priseksempler

ofte stilte spørsmål
F.A.Q.


linker

fotosidene

På denne siden vil du finne noen praktiske opplysninger om oss. Adresse, hjelp til å finne frem, telefonnumre / fax, bankkonto, tips om kundebesøk, vurdering av objekter og litt til...


Vi har kunder bosatt over hele verden som gjerne betaler store beløp for interessante objekter. Om det er aktuelt å levere noe inn til auksjon, gir vi gjerne et kontant forskudd. Kom gjerne innom oss for å slå av en frimerkeprat eller for å vise frem noe du vil ha vurdert. Slike vurderinger er helt gratis og uforpliktende.

Vi har for tiden ikke tilrettelagt eget lager eller rekvisita for salg, men formidler ofte både frimerker, gamle postkort og mynter som ønskes solgt i fast regning. Vårt hovedanliggende er våre internasjonale frimerkeauksjoner, og mesteparten av det som kommer inn av materiale er innleveringer til disse frimerkeauksjonene. Avdelingen med gamle postkort utgjør en interessant del av utbudet, og denne avdelingen viser en økende tendens.

Det er alltid en fordel å ringe oss på forhånd på 22 44 19 14 for å avtale en tid, fordi vi ofte er opptatt med møter eller er på oppdrag.

Auksjonskatalogene.

postkortkataloger

Vi lager auksjonskatalogene helt ferdig og leverer trykkeferdige filer direkte til trykkeriet via linje. Siden midt på 1990-tallet har katalogombrekkingen skjedd elektronisk på vårt kontor.

Informasjon om nettversjonen av katalogene og resultatlister finner du her!
 

Kjell Germeten A/S
Org. 929 268 032.

Postadresse: Postboks 3088, Elisenberg 0207 OSLO. Besøksadresse: Gimleveien 2, OSLO. Telefon: 22 44 19 14 Fax: 22 56 04 04 Bankkonto: 1600 49 59 144,
DnB NOR Bank ASA, Stranden 21, Aker Brygge N-0021 OSLO.
Vi holder til i Gimleveien 2. Det er første kvartalet på venstre side, sett fra Bygdø Allé.

Her finner du oss:Litt om våre internettsider:

Vår første internettside ble lagt ut på nettet første gang 17. oktober 1995. Det var en av de første kommersielle frimerkesidene på internett overhodet, og det var den første i Skandinavia. Jeg husker vi fikk lykkeønskninger fra frimerkesamlere i universitetsmiljøene i USA den første tiden.

I mars 2009 laget vi et nytt sett med sider, alle med ny layout og med revidert innhold på de aller fleste av sidene

Å vedlikeholde internettsider er ganske tidkrevende og stiller store krav til nøyaktighet om det skal bli bra. I perioder hvor vi har det travelt, vil du nok kunne oppleve at noen av sidene ikke er helt à jour, men vi forsøker å holde dem oppdatert regelmessig. Nederst på hver side vil du finne dato for siste oppdatering.

Har du kommentarer, forslag til forbedringer eller oppdager noe som er feil, vil vi sette stor pris på å få en mail om det!

Sist oppdatert 23. 4. 2016.         Kjell Germeten A/S.            Webdesign:  Kjell Germeten ©